But nothing really lasts forever

2011-08-31 Kl. 21:54:46
Är väldigt lättat för tillfället, all skit på rummet är nu bortstädat så jag slipper bli påmind dag ut och dag in om allt. Känns lite grann som en nystart, igen, och det känns väldigt skönt! Förhoppningsvis påverkar det mitt humör också så jag inte är lika less som jag varit, men det återstår att se.

Imorgon blir det skola, gym och sen ska jag iväg till Daniel, på fredag blir det skola och jobb och på lördag ska jag nog träffa Mio. Blir nog några bra dagar:)
en av de bästa låtarna för tillfället:)

Sometimes goodbye is a second chance

2011-08-30 Kl. 17:18:15
Vet som inte riktigt varför men dom senaste dagarna har allt bara varit fel känns det som. Har ont varje dag och är bara allmänt less, det suger ganska hårt med tanke på att jag varit så glad de senaste månaderna.

_______

Hade i alla fall en super bra kväll med Micka, Krille och Marcus. Vi bowlade i ungefär två timmar och vi allihop va riktigt dåliga även fast vi lyckades ibland! Det var en välbehövlig kväll:)

Sen har jag faktiskt varit lite stygg, jag sa till mig själv att när skolan började så var det slut med lyxandet men jag har beställt lite kläder idag meeeeen, dom behövs faktiskt! Insåg för någon dag sedan att jag inte har några sköna basplagg så det fick bli lite sköna, enkla tröjor plus två BHar som jag verkligen behöver. Enda lyxet var en jacka i fejkskinn.... men den va fin!

We've been living our whole lives on a system that is broken

2011-08-28 Kl. 22:17:58
Har en dålig dag idag. Är trött, less, irriterad och har ont. Tanken på att gå till skolan och sen till jobbet imorgon känns inte allt för lockande. Ser fram emot tisdag då det blir bowling med bror, syster och Marcus. Kommer nog bli super trevligt:)

And if you are unhappy about something, stop jerking about.

2011-08-25 Kl. 22:36:48
Nu är det en trött Jenni som skriver. Har varit i full gång sen 8.20 imorse med skola och jobb, känns både skönt och jobbigt på samma gång. Jag har mysat ner mig i min säng med tigerbalsam på min fot, som förövrigt ser ut som en michelingubbe, och på ryggraden. För att lyxa till det lite har jag också en riktigt god godispåse vid min sida:D

Imorgon blir det skola men jag slutar tidigt vilket är riktigt skönt! På kvällen ska jag, Ida och Ronja ha tjejkväll. Det kommer nog bli toppen:) Nä, nu ska jag sova. Nattinatt!

I don't know if I can, but I'll try to listen.

2011-08-25 Kl. 13:55:29
Har haft den bästa sommaren någonsin. Har nog inte varit såhär lycklig på väldigt länge:) Att få träffa Elin gjorde ju inte direkt saken sämre heller, min lilla älsklingsgumma! Även fast hon inte vet något ska jag försöka åka ner till Gotland antingen i vinter eller nästa sommar igen:) Hon ger en verkligen nya krafter.

Nu har skolan kört igång igen och jag och Ida kämpar på som vanligt. Det är tur att jag har henne här iaf, annars vet jag inte vad jag skulle göra.
Jag har verkligen full rulle nuförtiden, har inte haft en lugn stund nu under sommaren och nu när skolan började har jag börjat bli inringd för att jobba också. Det känns skönt att få jobba så jag och min gullebror kan få skaffa oss en lägenhet snart. Är sugen på en massa lägenheter just nu men Krille måste skaffa sig ett jobb innan vi har en chans att få någon, men snart så flyr vi fältet!

Close your eyes, you might see something beautiful
Cause It’s not all pitch-black in the back of your mind
So Close your eyes, you might see something prettier
You pick a dream right out of the night

And change I wish for I will, cause it’s gonna work.

You can do this, it's your life
And if you are unhappy about something, stop jerking about.
Follow the clouds and dive right in

I don't know how else to put this

2011-08-10 Kl. 00:37:13
Tell me I should stick around for you
Tell me I could have it all

RSS 2.0