You build up hope, but failure’s all you’ve known

2011-11-14 Kl. 09:08:12
Har haft en långhelg som nu blev ännu längre. Låg i sängen imorse och funderade länge på om jag verkligen skulle fara iväg till praktiken men bestämde mig ändå för att göra det. När jag väl kommer dit ser jag att vi har fyra patienter varav 2 ska vara på operation hela dagen och sen dom två andra skulle typ hem haha. Då blev jag hemskickad eftersom jag ändå hade så ont i ryggen.

Var kvar ett tag på sjukhuset och pratade lite grann med Amanda:) Kom alldeles nyss hem och på ett litet tag kommer Emil hit. Ska kanske passa på att sova lite innan det..


You can see me stand on my own again

2011-11-08 Kl. 16:28:45
Visste väl att min "tur" skulle ta slut nån gång. Ända sen i somras har det känts som att allt rullat på hur bra som helst, klart jag haft nån dålig dag ibland men ingen som verkligen tyngt ner mig. Nu dom senaste dagarna verkar det som att det alltid är något som ska gå fel, både stora och små saker. Är så less på att det alltid ska vara någonting som krånglar.

__________


I never really wanted you to see
The screwed up side of me that I keep
Locked inside of me so deep
It always seems to get to me

I never really wanted you to go

So many things you should have known
I guess for me there's just no hope

But in the end, it doesn't even matter

2011-11-02 Kl. 06:08:01
Väckarklockan ringde för en timme sen..låg en lång stund och funderade på om jag skulle stanna hemma eftersom jag såklart börjar bli sjuk, öronen och halsen kliar för fullt.... självklart ska det bli såhär när man verkligen behöver jobba. Det drygaste av allt är ändå att jag känner mig väldigt pigg så hade jag bara känt mig helt frisk hade det inte varit några problem att fara till jobbet idag.

Time is a valuable thing

2011-11-01 Kl. 22:13:38

 

 

Fattar inte hur den här älskade lilla knoddisen kan fylla ett på torsdag.. Storflickan som håller på att inskolas på dagis nu och har börjat skapa sin egen lilla personlighet, hon verkar bli en envis liten flicka:) Känns som att man missar så mycket eftersom hon växer för varje liten dag...skulle behöva pausa tiden en liten stund.


sometimes the best thing for you is the hardest choice you'll ever make

2011-11-01 Kl. 21:56:59
Dålig uppdatering här men har som ingenting att säga känns det som. Egentligen har jag full rulle konstant men ändå känns det som att jag knappt gör något. Dagarna nuförtiden spenderas med skola, jobb och en himla massa sällskap av Amanda som också innebär att jag ofta är med B1 & B2, Evelina, Jonas, Spec, Guppy och Fiskis! (bästa smeknamnen någonsin, ellerhur!?) Förutom dom spenderas också en hel del dagar med Daniel:)

Denna vecka består av en massa jobb eftersom från och med nästa vecka ska jag ha praktik på BB/Gyn i 5 veckor. Detta innebär alltså att mina chanser att jobba på hemtjänsten är ganska små eftersom att jag kommer vara död.. Känns kul att kliva upp klockan fem imorgonbitti...!RSS 2.0