Every day I ask myself

2011-09-26 Kl. 09:26:00
Igår var jag, Elin och Frida på gymmet i två timmar! Var verkligen hur skönt som helst:) Träningsvärken idag är alldeles lagom också vilket jag är väldigt glad över för jag trodde den skulle vara mycket värre. Är väldigt sugen på att fara dit idag också men har en himla massa plugg att göra.. Den här veckan kommer inte vara rolig alls.

If I could turn back the years

2011-09-23 Kl. 09:55:55
Åh, ingen bra dag idag.. Visste att det första jag skulle mötas av när jag kom tillbaka var klagomål över att jag varit borta så mycket, och så blev det! Vafan, ska jag gå till skolan när jag hostar som en galning eller när jag har så ont att jag knappt kan ta mig upp ur sängen? >.< Skitskola, skitlärare, skitkropp.

Tur jag får träffa Daniel efter skolan.. då blir jag nog gladare!

Because angels are not meant to walk alone

2011-09-19 Kl. 20:59:59
Jag har hostat så mycke de senaste dagarna att jag knappt har någon röst=( Känns skit med tanke på att jag missat så mycke i skolan men samtidigt vet jag inte riktigt hur jag skulle kunna göra något annorlunda.. blä. Tyckte så synd om Daniel som fick stå ut med mitt hostande under helgen, lyckligtvis var han ändå bakis igår så vi låg och myste hela dagen med pizza, cola och godis!

______

Idag kom min nya telefon och mammas nya dator:) Jag är då helnöjd hittills och förhoppningsvis är mamma det också.

But you'll always be my hero even though you've lost your mind

2011-09-16 Kl. 00:13:44
Gymmet idag gick faktiskt helt sjukt bra:) Jag och Elin pressade på som tusan, körde ben plus lite kondition på löpbandet. Efter träningen hade jag en enorm energikick så for hem till Amanda och va med hon, Guppy, Jonas och BB. För tillfället sitter jag och stickar sockar! Fick ett ryck för någon dag sen och köpte en massa garn, passar bra nu när hösten är här.

Nä, nu ska man väl ta och försöka sova så man orkar med att gå ut imorgon. Sov så gott:)

Someday we're gonna find our way home

2011-09-15 Kl. 11:43:33
Är trött som tusan och nu börjar samhällskunskapen, sen blir det massa andra dryga lektioner.. Vill inte=( Ska dock försöka vara duktig efter skolan och fara på gymmet med Elin fastän jag är förkyld. Kommer säkert gå åt helvete men ska bli skönt att försöka komma igång ordentligt igen.

you'll always win, even when i'm right

2011-09-14 Kl. 23:27:01
Kom på att jag måste tipsa er om den bästa saken någonsin och det är Macadamia Natural Oil som finns i lite olika varianter. Efter all misshandel mot mitt hår med både hårförlängning, blekningar och färgningar var mitt hår så sjukt slitet och torrt att jag knappt vågade peta i det men efter att ha lagt i det, en endaste gång, är håret jätte bra igen. Är verkligen chockad över resultatet=) Så om ni känner att håret behöver en liten mirakelkur rekommenderar jag det verkligen. Det är värt vartenda öre och man behöver inte mycke alls, i alla fall inte utav oljan som jag köpte.Did you really believe them when they told you the cause?

2011-09-14 Kl. 22:57:29
Hatar att va sjuk.. hade feber hela natten igen men har varit pigg under dagen konstigt nog. Som tur var hade jag Daniel som pysslade om mig och lekte med mitt hår under natten, måste ha varit det som gjorde mig pigg!:)

Kvällen spenderade jag med min gullekusin Amanda! Jag funderade först på om jag skulle ligga hemma och sticka nya sockar men insåg snabbt att det vore roligare att va med henne.

______

Förövrigt beställde jag hem en ny telefon idag:) Är väldigt less på att min nuvarande låter som Exorcisten ibland så det kändes som att det va dags för en ny nu. Det fick bli en Samsung galaxy mini eftersom den va så sjukt billig, det och att Daniel har nyss köpt hem en likadan, så den borde vara bra. Ska bli grymt skönt att få ha spotify i mobilen så slipper jag fixa ny musik till mp3n och ladda den hela tiden=)


Forget our fear remember how to trust

2011-09-09 Kl. 14:38:23
Är väldigt less på att ha en förkylning i kroppen som aldrig riktigt bryter ut, får bara ont i kroppen istället..

______

Ikväll blir det mys och party med Ronja och Ida! Kommer nog bli hur bra som helst:) ser verkligen fram emot det. Nu håller jag bara tummarna för att mitt hår inte ska ramla av eftersom jag sitter med en blekning i håret.......

I'm only asking you please to see

2011-09-08 Kl. 16:43:52
Igår hade jag fullt upp! Var i skolan, skaffade ett nytt id-kort, var med min kusin, såg Jag saknar dig på bio, färgade håret på min kusin och sen var jag med Daniel!

Filmen va helt underbar. Kvaliteten va väl som vanlig på svenska filmer men historien va jätte hemsk. Satt och grina konstant haha:)


I've been walking all day, and I'm nearly done

2011-09-02 Kl. 13:03:58
Slutade skolan 11.40 och börjar jobbet klockan fyra. Är lite nervös eftersom jag ska vara på Mariehem och där har jag inte varit förut.. Förhoppningsvis så går det utan större problem. Är hur trött som helst och funderar på att lägga mig en stund nu när jag ändå sitter på skolan och inte gör någonting (är för lat för att cykla hem och sen cykla iväg till jobbet igen).lite annorlunda musikvideo, men superbra låt!

RSS 2.0