And the moment comes when I no longer know your name

2011-02-28 Kl. 15:19:29
Jag har haft en ond dag så blev ingen skola men nu känns det lite bättre. Hade akupunktur halv elva och sedan for jag en stund till mamma. Efter jag varit hos mamma for jag på stan för att fixa en ny plattång och concealer. Dom på Åhlens var riktigt trevliga så allt gick super bra med att lämna igen plattången och få en ny. Jag lyckades även hitta ett par super fina jeans inne på Rut m.fl för 299kr :)

Nu ska jag och Tomas iväg på gymmet!

You two are forever missing colours in my home

2011-02-27 Kl. 21:41:16
Bion var lite seg i början men riktigt bra:)
Imorgon blir det skola igen och jag är inte peppad.

_________

Do you think you can forgive
I know that your life has been a burden
A living hell

Still the crying hurts in your head
Well you're still beneath my feet
Have you looked into the sky
Well oh God don't seem to mind
Will the fire burn the flower
Or the angels sing tomorrow, when I'm near

Cause I don't need your approval

2011-02-27 Kl. 17:32:38
Jag är less på mitt röda hår nu eftersom jag måste färga om det
varje månad så i veckan ska jag påbörja ett projekt tillsammans med syrran med att bli ljushårig igen.

 

ge mig min gamla färg nu! :)


I'm trapped inside of my own mind

2011-02-27 Kl. 17:29:06
Jag tror mina ben var arg på mig idag för gissa vad som hände imorse?
Jag låg och kollade på tv i soffan och skulle precis kliva upp för att göra lunch och då högg det bara till i vaden. Jag fick ett senadrag utan dess like och det gjorde så ont så jag låg och skrek och jag började till och med grina. Tomas var gullig då för han kom och masserade vaden tills det gick över, jag har dock fortfarande lite ont och det är svårt att använda benet normalt.

_______

Något annat som är gulligt är att jag fick en liten julklapp igår från chefen (jag var sjuk när jag skulle jobba i januari). Det var en biocheck så snart ska jag och Tomas iväg för att se på True Grit. Tyckte det var ganska kul med tanke på att jag bara jobbar en gång i månaden:)


What day is it? And in what month?

2011-02-27 Kl. 10:54:53
Det är inte okej att känna sig bakis efter att ha jobbat, jag börjar bli gammal..

Kvällen igår gick super bra. Inte så mycket folk och fick sluta klockan två. Då kom min käre mor och skjutsade hem mig, stackars mamma.
Förövrigt så är det värsta med att jobba i garderoben att man får så fruktansvärt ont i benen. När jag kom hem igår och tog av mig skorna kunde jag knappt stå upp. Jag tror det enda jag sa till Tomas från och med det jag kom hem till jag somna, var hur ont jag hade. Ibland får man faktiskt klaga!

Sen så är det ganska lustigt att jag varit vaken av och till sen ungefär sju imorse eftersom jag nog inte somnade förrän runt fyra.

_______

Sen bara för att det här är bland det gulligaste jag sett,
måste jag sno en bild från syrrans blogg och visa er. Gullebebis!


And it's all good if you would stop the world from making sense

2011-02-26 Kl. 06:15:07
Kul. Praktik idag 7-12, sen börjar jag på balder halv sex och slutar tidigast två. Håll tummarna på att det är lite folk ikväll.

Listen to you breathing

2011-02-24 Kl. 18:39:57


Önsketänkande =)

The voices in my head

2011-02-23 Kl. 12:47:07
Idag har jag varit duktig och städat för snart kommer systeryster och lilla bebis hit!

_____

Jag, som inte har varit morgonpigg på flera år, som gärna sover fram till ett på dagarna, har gått och blivit morgonpigg! Imorse vaknade jag tjugo över åtta och kunde knappt somna om. Jag envisades med att ligga i sängen fram till halv tio, sen gick det inte mer. Och det som hände i lördags var ännu värre. Då vaknade jag tjugo över sju och kunde inte heller somna om. Synd bara att man ska vara så pigg dom dagarna man är ledig.

I'm looking past the shadows

2011-02-21 Kl. 14:29:05
WOHO! 3 års reklamationsrätt. Nu är jag en glad Jenni igen.

I'll take your invitation

2011-02-21 Kl. 14:14:29
Satt just och lockade håret lite grann med min plattång och gissa vad? Den har kruppat sönder nu och vägrar fungera normalt. Och jag som inte ens går utanför dörren med utsläppt hår om jag inte plattat det.. Får väl spendera några månader med uppsatt tills jag har pengar och kan köpa en ny.

 

ni får en lustig bild på hur det ser ut just nu, nu ska jag hitta några kläder att ha på migSpin around one more time

2011-02-21 Kl. 10:38:02
Hej hej. Nu var det ett tag sedan man skrev här. Har verkligen tappat all blogglust men tyckte att det var dags med ett kort inlägg igen.

______

Jag har börjat sticka! Eller, jag försöker i alla fall. Jag har inlett två projekt: en tröja som Alicia ska få när hon blir lite äldre (den blev lite större än jag tänkt) och tjocksockar till mig. Jag har hunnit en liten bit på tröjan och gjort ett skaft på en tjocksocke, nu vet jag dock inte hur man gör den där jäkla hälen..


There's too many questions that we won't ask

2011-02-07 Kl. 08:21:56
Detta var ju riktigt roligt.. Har varit magsjuk sen i lördags och magen vägrar ge mig sig. Sitter just nu och väntar på att spyan ska komma upp för jag mår verkligen fruktansvärt illa. Hade velat sova lite till men traktorjäveln har hållt på sen kvart över sju och hållt mig vaken. Jag är arg.

_______

Jag fick dock en lysande idé igår att framkalla förstoringar på några bilder och hänga upp ovanför tvn. Tomas har velat ha några tavlor för att täcka för alla hål som är på väggen men nu får det bli bilder istället vilket känns mycket roligare!:)

RSS 2.0