And I held your hand through all of these years

2011-07-29 Kl. 15:54:54


Everytime you look up in the sky and see a star

2011-07-29 Kl. 03:12:31
Hela dagen har spenderats utomhus! Jag och Matso började dagen med bad på nydala och sen låg vi och njöt i solen. Efter det lagade vi lasagne och bjöd Amanda och Robbin på middag ute på altanen. Sedan hamnade vi återigen på nydala där pojkarna badade och jag och Amanda satt och myste. Kvällen avslutades med grillade marshmallows ute i Stöcksjö.

Hela jag luktar rök och jag känner att jag skulle behöva en dusch men orkar inte just nu.. Sen har jag lyckats få en väldigt fin bränna på hela kroppen, speciellt ansiktet som är alldeles knallrött! För tillfället ligger jag och fryser samtidigt som hela kroppen bränner... jag kanske skulle ha varit mer i skuggan.

They live on, even when we're gone

2011-07-28 Kl. 08:32:06
Så mycket som jag gjort/ska göra denna somma har jag nog aldrig gjort i hela mitt liv!:) Livet rullar verkligen på och jag har det super bra.

I helgen kanske jag ska fara till Holmön, velar lite fram och tillbaka på den punkten, sen nästa vecka blir det middag med Mimmi och Clara och sen kanske det blir en impulstur ner till Göteborg tillsammans med Amanda och annat trevligt folk:) Den 12e åker jag ner till Stockholm för att hälsa på Kalle under en helg och efter det blir det Gotland! Efter Gotland börjar däremot skolan igen och det är då ingenting jag ser fram emot..

Jag som endast ett fåtal gånger varit långt bort i Umeå ska nu göra två, kanske tre turer, bort härifrån. Kommer för första gången åka flyg också:)

Hoppas ni har det lika bra som jag har!

RSS 2.0